7 Haziran 2016 Salı

PLEASE COME BACK MİSTER



2016
Fantastik Komedi

OYUNCULAR
Oh Yeon Seo - Hong Nan
Rain - Lee Hae Joon


Bu sayfada spoiler bulunmaktadır.
     Öldükten sonra bir süreliğine tekrar dünyaya gönderilen iki insanın hikayesinin anlatıldığı fantastik türde bir dizi Please Come Back Mister. dizi bunun dışında içinde komedi ve dramda barındırıyor. Bu diziyi izlerken kimi yerinde çok gülecek kimi yerinde de gözleriniz dolacak diye düşünüyorum.
     Konusuna gelince, yukarıda da değindiğim gibi öldükten sonra bir süreliğine dünyaya gönderilen iki insanın hikayesinin ve kesişen kaderlerinin anlatıldığı bir dizi. Ölen bu iki kişi dünyaya başka bedenlerle dönerler ve işin komedi tarafı tam burada başlar. ikisinin de dünyada tamamlamak istedikleri işleri vardır. artık kader ortağı olan bu ikili birlik olup sorunlarla mücadele ederken hayatlarının çok önce kesişmiş olduğunu öğrenirler.
     bu dizi için söyleyebileceğim ise benim en'lerim arasında yer almasa da izlenebilecek güzel bir diziydi. rahatsızlık duyduğum çok noktası olmasa da beni derinden etkileyen bir muhteşemliğide yok. ama dediğim gibi ortalama bir dizi olmakla birlikte sıkılmadan izlenebilecek bir Kore dizisi Please Come Back Mister.




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder